• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 13.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Українців змусять оцінювати своє майно щороку

Урядовий законопроект про податок на багатство містить вимогу для українців щорічно звертатися в оціночні компанії для отримання послуг з оцінки майна.

У США в окулярах Google Glass не пускають в кафе і кінотеатри

Власники кафе в США забороняють відвідувачам використовувати окуляри Google Glass у своїх закладах. Дейв Мейнерт, який володіє п'ятьма точками кафе в Сіетлі, каже, що ті, хто носить ці окуляри, повинні зняти їх при вході до закладу.

Новий коронавірус передається від людини до людини, - ВОЗ

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВОЗ) стурбована тим, що новий коронавірус може передаватися від людини до людини при тісному контакті, заявив заступник генерального директора організації Кейджі Фукуда.

В Україні закривається крупний файлообмінник

Файлообмінник FileShare закривається 31 травня цього року.

Гра в консорціум: чому Газпрому необхідна українська труба у власність

Проведений у Брюсселі в розпал травневих свят круглий стіл, присвячений долі української газотранспортної системи, щасливо пройшов без російських учасників - і в цьому, мабуть, була його головна дивина.

Суд Лінча по-київськи: пішоходи відметелили лже-правоохоронців

Під час травневих свят міліція ледь врятувала від самосуду двох водіїв-лихачів, які видавали себе за правоохоронців.

Tattoo Collection 2013 (фоторепортаж)

У Києві в 9-й раз пройшов Міжнародний фестиваль татуювання Tattoo Collection. У рамках наймасштабнішого заходу тату-культури в Україні у своєму вмінні змагалися десятки майстрів, зібралися тисячі шанувальників тату, а також пройшла виставка-продаж обладнання, одягу, аксесуарів для тату та пірсингу.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»