• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 17.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Влада розколює Україну новою політтехнологією

В Україні спостерігається нова кампанія розколу країни по лінії протистояння «фашисти - антифашисти».

Британці мають намір видобувати сланець в Львівській області

Британська нафтогазова компанія з активами в Україні Cadogan Petroleum планує зайнятися видобутком сланцевого газу в Львівській області.

У Росії напосіли на українських гастарбайтерів

Громадяни України продовжують найчастіше порушувати трудове законодавство Росії.

«Регіонали» не хочуть роздавати зброю народу

Фракція Партії регіонів виступає проти урядового законопроекту «Про дозвільну систему у сфері поводження зі спеціально визначеними видами зброї», який передбачає вільний продаж травматичної зброї.

Як отримати візу: кому і чим допоможе спрощення візового режиму з ЄС

Спрощений візовий режим між Україною і Євросоюзом може набути чинності з 1 липня поточного року, тож українці зможуть скористатися послабленнями вже під час літніх відпусток. Але поки більшій частини українців радіти не варто.

Плюшева справа: як м’які іграшки перетворити на твердий заробіток

За останні три роки український ринок виробів ручної роботи зріс уп’ятеро, і його обсяг зараз становить близько $700 тис. Сплеск hand made — світова тенденція. Так, обсяг продажу еtsy.com, найбільшого сайта-продавця авторських робіт, у 2005 році був $170 тис., за три роки збільшився до $87 млн, а в 2012-му сягнув $895 млн.

Міні-Голландія на Буковині (фоторепортаж)

У селі Мамаївці поблизу Чернівців розквітло поле голландських тюльпанів. Розташувався величезний квітник на колишньому пустирі, де колись росли тільки бур'яни.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»