• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 21.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

«Явка с повинной» Вадима «Румына»: журналистов били за 250 гривень

Вадима Ті тушка, відомого на всю країну мешканця Білої Церкви, за інформацією депутатів, затримала міліція. Чи відповість він за законом - велике питання.

Ціна на трикімнатні квартири в Києві падає

Найбільше пропозицій на ринку житла Києва - по трикімнатних квартирах, середня ціна яких у травні склала $161,5 тис., тоді як у березні їх пропонували за $170,3 тис.

АХА - страховий бренд №1 у світі

Група АХА (Франція) - світовий лідер у сфері страхування та управління активами. У 2012 році дохід Групи АХА склав 90,1 млрд євро. «АХА Страхування» належить Групі АХА. У 2012 році АХА зайняла 1-е місце по збору страхових премій з КАСКО (за даними Insurance TOP). Сьогодні в Україні компанії довіряє більше півмільйона клієнтів. Станом на 31 грудня 2012 року обсяг ліквідних активів становить 886 млн 013 тис. грн.

Юрія Бойка висунуть у депутати замість Засухи

Кандидатом від Партії регіонів на перевиборах у 94-му «проблемному» окрузі стане нинішній віце-прем'єр-міністр, регіонал Юрій Бойко.

Азаров дав команду закуповувати українських конкурентів поїздів Hyundai

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністерствам придбати два швидкісні електропоїзди виробництва «Крюківського вагонобудівного заводу».

Обійняти та плакати: в чому Україна може позмагатися з Кіпром

З квітня минулого року деякі відкриті фонди втратили до 70% зароблених раніше грошей, інтервальні — до 35%, а закриті — до 43%.

«Середньовічний Хотин» (фоторепортаж)

На початку травня у Хотинській фортеці відбувся фестиваль історичної реконструкції «Середньовічний Хотин». Представники клубів історичної реконструкції з Білорусі, Молдови, Росії, Татарстану та України зустрілися на арені, щоб визначити, хто з них найсильніший. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»