• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 23.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

МЗС викликало радника посольства РФ «на килим» через образу татар 

Українська сторона стурбована некоректними висловлюваннями генерального консула РФ у Сімферополі Володимира Андрєєва. 

Крупний український банк виставлено на продаж 

17-й за розміром активів «Брокбізнесбанк» виставлено на продаж. 

Підвищення акцизів на паливо виллється українцям неякісним бензином 

З ініціативи «Укравтодору» Кабмін збирається суттєво підняти акцизи на паливо, що призведе до підвищення цін на бензин і дизель на 1,5-2 гривні. 

Рада vs ЗМІ: депутати пригадали журналістам фекалії і погане виховання 

Нардеп Андрій Шевченко виступив адвокатом журналістів, а Вадим Колесніченко - обвинувачем, згадавши свої душевні образи. 

І всі на вибори 

Днями натрапив в інтернетах на історію, яка вразила мене своїм несподіваним фіналом. Історія ця про те, як людина викликала іншій людині «швидку допомогу» на вулиці пізно ввечері. 

Знайти й переховати: чи є сенс виводити гроші з Кіпру до іншої «тихої гавані» 

Останні події в банківській системі Кіпру стали справжнім шоком для багатьох вітчизняних представників середнього та великого бізнесу. Адже саме ця країна понад десять років була головним прихистком вкладів українських капіталістів.

«Ювелір Експо Україна» (фоторепортаж) 

У «Київ Експо Плаза» пройшла міжнародна виставка «Ювелір Експо Україна» - найбільший ювелірний форум України. Відомі українські та зарубіжні ювелірні будинки і бутіки, а також молоді компанії-виробники ювелірних виробів представили увазі відвідувачів останні колекції прикрас з дорогоцінних металів і каміння, колекції сувенірів, елітної біжутерії, художніх авторських робіт, ексклюзивних прикрас і модних аксесуарів. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»