• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

 

В Україну більше місяця не ввозять нові автомобілі 

Імпортери автомобілів вже більше місяця не ввозять в країну нові машини, заявив гендиректор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів Олег Назаренко. 

ГVардія. Рейтинг соціально відповідальних компаній - 2013 

Лідером рейтингу соціально відповідальних компаній 2013 із загальним балом 89,25 стала компанія «ДТЕК». Другу почесну позицію зайняв ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» із загальним балом 87,56. Замкнув трійку лідерів Платинум Банк - 86,92 бала. 

У Кужель відмовилися заборонити секонд-хенд 

Комітет ВР з питань підприємництва не підтримав законопроект «Про заборону оптової торгівлі, крім комісійної, вживаних текстильних виробів, одягу і взуття». 

Попов відправить до Італії делегацію розбиратися з каштанами 

Для з'ясування ситуації з підміною саджанців каштанів, висаджених цієї весни на Хрещатику в Києві, в Італію вирушають представники столичної влади. 

Техноману на замітку: девайси найближчого півріччя 

Незважаючи на те, що нинішній рік вже потішив світ і українців багатьма інноваційними продуктами, провідні світові виробники, представлені в Україні, готують ще багато новинок. Деякі великі компанії розповіли Контрактам про свої очікувані сюрпризи та новинки. 

«Румунський» слід: за що і як покарають хуліганів 

Ст. 296 Кримінального кодексу «Хуліганство» (грубе порушення громадського порядку) передбачає більш жорсткі санкції, ніж ст.125 КК (нанесення легких тілесних ушкоджень). При цьому в «хуліганці» також можуть бути потерпілі особи. А довести перешкоджання журналістській діяльності (ст.171 КК) на практиці майже неможливо. 

Чемпіонат світу з мотокросу (фоторепортаж) 

На трасі міжнародного спортивного центру «Суперкрос» у Чернівцях пройшов ІІ етап Чемпіонату світу з Мотокросу на мотоциклах з колясками. Участь у змаганнях взяли 33 екіпажі з 15-ти країн світу. Україну представляли 6 екіпажів. Дійство було справді видовищним. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»