• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 27.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Балога знає, хто відповідає за провокації 18 травня 

Депутат Віктор Балога висловив свою думку з приводу того, хто повинен нести відповідальність за події на мітингу опозиції 18 травня в Києві. 

У Генпрокуратури є всі підстави для звинувачення Тимошенко у вбивстві 

Покази свідка у справі про вбивство народного депутата України Євгена Щербаня Петра Кириченка, а також інші одержані дані, дають можливість Генпрокуратурі передати до суду дану справу і звинуватити екс-прем'єра України Юлію Тимошенко у вбивстві. 

Луценко має намір збудувати в Україні третю республіку 

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повертається в Україну після лікування. 

В України немає грошей на чорнобильців, - Королевська 

Щоб повністю виконати закон про пільги для чорнобильців необхідно 88 млрд гривень - таких грошей у бюджеті немає. 

У київському «каштановому скандалі» полетіли голови 

Голова КМДА Олександр Попов доручив усунути директора Шевченківського зеленбуду Олександра Цимбалюка, який ніс відповідальність за купівлю каштанів на Хрещатику. 

Гра за своїми правилами: що життєво необхідно українській опозиції 

Оголосивши на опозиційному мітингу про готовність підтримати кандидата, який набере найбільшу кількість голосів і вийде в другий тур разом з представником влади, представники провідних політичних сил країни по суті заявили про початок президентської передвиборчої кампанії. 

Спортивний День Києва (фоторепортаж) 

В останні вихідні травня за традицією відзначається День Києва. У зв'язку з цим у столиці пройшло близько 200 різних заходів. Зокрема, на Хрещатику відбулася аматорська жіноча велогонка Milavitsa Велофест-2013, фінал «Спортивних ігор юних олімпійців», перегони на роликових ковзанах і багато іншого. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»