• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 28.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Український автогігант вироблятиме китайські машини 

Китайська компанія JAC (Jianghuai Automobile Co Ltd) і корпорація Богдан домовилися про випуск двох моделей на потужностях корпорації в Черкасах. Виробництво стартує в листопаді 2013 року. 

«Батьківщина» поставила діагноз Кузьміну 

Першому заступнику Генерального прокурора Ренату Кузьміну необхідна термінова медична допомога, оскільки виконуючи завдання Банкової по політичному переслідуванню Юлії Тимошенко, він став плутати біле з чорним, правду з неправдою і довів себе до розумового розладу. 

Іноземним банкам в Україні стає все гірше 

Вихід західноєвропейських банків з України обумовлений відсутністю поліпшень в діловому кліматі і перспективах розвитку економіки країни. 

Більшість українців не хочуть віддавати ГТС 

Приблизно 60% жителів України вважають, що українська газотранспортна система повинна залишатися у державній власності, про що свідчать результати опитування Центру Разумкова. 

При кращих розкладах зростання ВВП України не перевищить 1% 

Зростання реального валового внутрішнього продукту в Україні в 2013 році при оптимістичному сценарії може становити 1%. 

Білі каштани, вісники підлогу: куди поділися «елітні італійці» 

Те, що сталося цієї весни з київськими каштанами, могло б стати символом всієї української економіки і більш того - державності. 

Машини-квіти (фоторепортаж) 

На Співочому полі в Печерському ландшафтному парку відкрилася виставка зелених авто. Експозиція включає всю історію колісного транспорту, від воза з кіньми до «Формули-1». Виставка складається з десяти композицій, створених дизайнерами КП Київзеленбуд від кожного району столиці, і триватиме до 7 липня. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»