• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 31.05.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Меморандум з Євразійською економічною комісією підписано 

Україна і Євразійська економічна комісія домовилися про поглиблення взаємодії. Відповідний меморандум підписали в п'ятницю в Мінську прем'єр України Микола Азаров і голова колегії Євразійської економічної комісії Віктор Христенко. 

Лавринович: Тимошенко залишиться за гратами 

Навіть якщо були порушені права людини на свободу та особисту недоторканність, засудження людини судом є підставою для позбавлення його волі. І Європейська комісія визнає цей факт. 

II Мiжнародна Банкiвська Конференцiя та Виставка банкiвських технологiй, 3 -7 червня, Fairmont Grand Hotel Kiev 

Пiд час Конференцiї ми розглянемо iнновацiї в технологiях, продуктах, регулюваннi и бiзнес процесах i подiлимося поглядами та кращими практиками в кожнiй iз областей. 

Попов не зміг стати «своїм» для киян 

Згідно з результатами опитування, якби вибори мера Києва проходили в травні 2013 року, то участь в них взяли б близько 60% виборців, а перемогу здобув би Віталій Кличко. 

Місто працює на забудовників: які чинники збільшують вартість первинної та вторинної нерухомості 

При виборі житла одним із пріоритетних чинників нарівні з його місцем розташування завжди була транспортна доступність такої власності. Близькість станцій метро, зупинок наземного транспорту робить квартиру привабливішою для покупця, підвищуючи попит і ціну. Це актуально як для первинної, так і для вторинної нерухомості столиці. 

Торг завжди доречний: правила ощадливого виїзного шопингу на Сході 

Сумочка Fendi, що продається в невеликому магазині в Гуанчжоу за $35, — найімовірніше підробка. Однак вона цілком може бути зроблена на тому самому підприємстві, з тих самих матеріалів, тими самими майстрами, що й оригінал. Різниця — «фірмові» сумочки виготовлено на китайській фабриці на замовлення італійської компанії в заданій кількості та відправлено до Італії, а «підробки» було зшито з надлишком й залишено в Китаї. 

Виставка «Геній да Вінчі» (фоторепортаж) 

У Києві на території НСК «Олімпійський» проходить відома виставка «Геній да Вінчі», яка є найбільш повною експозицією, присвячена Леонардо да Вінчі і його творам. В експозиції представлено більше 60 макетів машин і механізмів, побудованих завдяки розшифровці нотатників да Вінчі. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»