• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 06.06.2013 р.

Про що говорять цього ранку

В Україну повернулася інфляція

Державна служба статистики вперше з січня зафіксувала зростання споживчих цін в Україні.

Серцем не старіти: пенсіонери можуть перетворитися з банківських вкладників на позичальників

За даними Пенсійного фонду України, свою пенсію через банківські установи отримують 6,9 млн пенсіонерів, а загальна чисельність пенсіонерів в Україні становить 13,6 млн осіб.

Ющенко впевнений, що без Європи справу Тимошенко не вирішити

Вирішити проблеми української демократії без залучення об'єднаної Європи неможливо.

Революційні турки і дорога до Ородруїна

Автор цих строк аж ніяк не вважає себе експертом з турецьких справ. Зате до певної міри я можу вважати себе експертом у справах держави, звідки вона береться, чим дихає і чим живе.

Сугоняко: стабільність гривні вже коштувала нам $11 млрд

На думку президента Асоціації українських банків Олександра Сугоняко, криза фінансової системи ще далекий від завершення, і якщо ми будемо продовжувати в тому ж ключі - довго не протягнемо.

Звернення «РВТранс» у зв'язку з арештом майна Cyprus Popular Bank

24 травня Господарський суд м. Києва виніс ухвалу про арешт майна в Україні Cyprus Popular Bank Public Co Ltd в якості забезпечення поданого нашою компанією позову, що поширюється також на приналежний вказаному кіпрському банку пакет акцій українського банку ПАТ «МАРФІН БАНК», який має істотну цінність.

Велика вода в Центральній Європі (фоторепортаж)

Кількість загиблих в результаті повені в Центральній і Західній Європі збільшилася до 15 людей, ще 4 людини пропали без вісті. Лихо вже торкнулося таких країн, як Чехія, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Польща, Словаччина та Угорщина. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»