• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 17.06.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Кличко посунув Януковича у президентському рейтингу 

Якби вибори президента України відбулися наприкінці травня, то за лідера партії «УДАР» Віталія Кличка проголосували б 15,9% виборців, за нинішнього главу держави Віктора Януковича - 14,3%. 

У Європі поставили хрест на асоціації України восени 

Україна навряд чи буде готова в листопаді до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. 

Кількість іноземних гостей у Януковича скоротилося вдвічі 

Найбільша кількість офіційних і робочих візитів прем'єрів і президентів інших країн в Україні відбувалася в перші роки президентства Віктора Януковича: у 2010 році таких візитів було 23. 

Суд поновив справу проти Власенко 

Колишня дружина адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка Наталія Окунська домоглася поновлення кримінального провадження проти нього. 

«Миротворча» поїздка Кожари на Південний Кавказ під загрозою зриву 

Глава МЗС України Леонід Кожара може скасувати заплановане на кінець червня південнокавказьке турне, присвячене врегулюванню заморожених конфліктів. 

Операційні баталії: хто складе конкуренцію Microsoft, Apple і Google на ринку ОС 

Жорстку конкурентну боротьбу ведуть між собою не тільки виробники пристроїв, але і розробники програмних систем. Невидима для більшості користувачів війна приймає нові форми і стає все запеклішою. 

Фондогарантованний падіж: що приховує у собі закон про гарантування страхових виплат 

Друга спроба за півтора року прийняти законопроект «Про фонд гарантування страхових виплат за договорами страхування життя» цього разу може завершитись успіхом. 

«Xронометрія» Романа Романишина (фоторепортаж) 

У львівській галереї Primus пройшла виставка робіт художника Романа Романишина під назвою «Xронометрія». У рамках експозиції глядачам були представлені кінетичні об'єкти, виконані з дерева, із застосуванням древньої іконописної техніки левкасу. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»