• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 18.06.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У Туреччині почалися масові арешти 

У зв'язку з тривалими масовими антиурядовими протестами в Туреччині антитерористичні підрозділи розпочали обшук приватних квартир в Стамбулі, Анкарі та інших великих містах. 

Лукашенко привіз до України сина 

Вперше за останні три роки в Україну з офіційним дводенним візитом приїхав президент Білорусі Олександр Лукашенко. 

Україна йде на поступки у питаннях автомита 

Україна готова обговорювати і переглянути спецмита на імпорт автомобілів, якщо це буде однією з умов підписання угоди про зону вільної торгівлі з Євросоюзом. 

Гриценко заявляє, що не ходить на Банкову, на відміну від Яценюка 

Депутат від «Батьківщини» Анатолій Гриценко запевняє, що не спілкується з представниками адміністрації президента. 

Дмитро Ворона: українці зможуть зареєструвати нерухомість через інтернет 

Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона в інтерв’ю Контрактам розповів, що: наприкінці року 70% реєстраційних дій буде здійснюватися в нотаріусів; ринок посередників легко не здається; реєстрація нерухомості через інтернет — наше близьке майбутнє. 

Укладення шлюбного договору – варто чи ні? 

Шлюбний договір викликає немалий інтерес до себе і численні запитання як юристів, так і громадян, які бажають укласти такий договір. Однак, за кордоном, на відміну від нашої країни, шлюбний договір вже досить давно став нормою, що забезпечує цивілізовані відносини, і укладення шлюбних договорів є звичайною справою, особливо при укладенні повторних шлюбів. 

FEMEN прийшли до Лукашенка зі смолоскипами (фоторепортаж) 

Опівночі з 17 на 18 червня активістки жіночого руху FEMEN прийшли на вулицю Липську в Києві зі смолоскипами, щоб розбудити президента Білорусі Олександра Лукашенка. У такий спосіб дівчата хотіли нагадати про політичні репресії в країні-сусідці. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»