• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 20.06.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Росія готується до автомобільної війни з Україною 

Росія з партнерами по Митному союзу подасть до арбітражного суду на Україну з питання введення захисних заходів на автомобілі. 

Чоловік Лесі Оробець втік з України 

Депутат Верховної Ради від «Батьківщини» Леся Оробець заявила, що її чоловік виїхав з України. 

Суд став на бік столичної вчительки, яка бореться з рейдерами 

Апеляційний суд Києва ухвалив рішення на користь київської вчительки Ніни Москаленко, яку рейдери викинули з її будинку. 

Опозиція вимагає скасувати «пивне лобі» на користь Охматдиту 

Депутати вимагають включити до порядку денного Верховної Ради законопроект про підвищення акцизів на пиво. 

Справу міліціонерів, які затримали суддю, розглядають у закритому режимі 

Судове засідання, де мають вирішити, чи залишати під вартою трьох співробітників держохорони, підозрюваних в перевищенні повноважень при затриманні судді районного суду у Харкові, проходить у закритому режимі. 

Таксим і Майдан проти Сомалі 

Напевно, найстрашніші історії, які я читав і чув - це історії «малих» війн. Точніше, того незрозумілого стану, який часто виникає при розпаді держав. 

Постукайте по дереву: чому рубль падає, а гривня ні 

Кажуть, ніщо так не тішить, як неприємності у сусіда. Особливо якщо він ще й заклятий друг. У травні російська валюта просіла на 3%, а за останні три місяці - на 4%, до 32 RUB/USD. У випадку гривні це означало б стрибок до позначки 8,47 UAH/USD і раптове зникнення валюти в обмінниках. 

Демо-трак Harley-Davidson (фоторепортаж) 

У рамках щорічного світового турне, організованого Harley-Davidson, в Україну привезли 22 новинки, надавши можливість здійснити мрію і проїхатись на будь-якому з них. 22 абсолютно нових мотоцикла почали свою подорож у Великобританії і тепер, проїхавши через всю Європу, потішили українських шанувальників легендарної марки. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»