• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.06.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Опозиції вдалося вирішити проблему виборів влітку- Томенко

Нардеп від «Батьківщини» Микола Томенко стверджує, що вибори на п'яти проблемних округах влітку не відбудуться.

Януковичу конче потрібна угода з ЄС - експерт

Янукович пристане на всі умови Євросоюзу, щоб підписати угоду про асоціацію у Вільнюсі, навіть якщо для цього доведеться припинити переговори з Митним союзом.

Банкіри дали оцінку посиленню резервування коштів в інвалюті

Посилення НБУ нормативів обов'язкового резервування під кошти, що залучаються в іноземній валюті, зменшить інтерес до валютних депозитів і підтримає курс національної валюти.

Скромна чарівність Сергія Курченко, або Ми вам не заздримо

Не було на минулому тижні події більш обговорюваної в журналістському середовищі, ніж купівля на корню Сергієм Курченко Бориса Ложкіна. Тобто, звичайно, не Ложкіна, а УМХ, і не Курченко, а ... З іншого боку, що таке Ложкін без УМХ? Втім, Курченко без ВЕТЕК - ще смішніше, ніж Курченко з ВЕТЕК. Однак, ми про скромність.

Чорна мітка: яскраві жилети потрібно надягати на політиків і чиновників, а не журналістів

Після інцидентів, які сталися під час опозиційної акції «Вставай, Україно!» 18 травня в Києві, влада й міліція в різних куточках країни почала видавати журналістам яскраві спецжилети. Був уже в історії один режим, який змушував представників певної національності нашивати собі позначки на одяг.

Тест-драйв оновленого Ford Fiesta: покоління 007

Ford дуже намагався, щоб оновлена Fiesta стала для свого господаря святом, яке завжди з тобою. Після редизайну автомобіль виглядає литим, мов куля, всередині здається таким же міцним, а в управлінні настільки ж цілеспрямованим.

Сильні світу цього: найбагатші і найвпливовіші люди свого часу

Вони сиділи на престолах або стояли в їх тіні, управляли заводами або керували арміями. Вони задавали історію та вершили долі цілих народів.

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»