• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 26.06.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У Венеціанській комісії пояснили, чим небезпечний український закон про референдум 

Секретар Венеціанської комісії Томас Маркерт вважає, що нинішній закон про референдум може загрожувати стабільності в Україні. 

Попов заговорив про подорожчання столичного транспорту 

У Києві склалася непроста ситуація з громадським транспортом, який на сьогоднішній день несе збитки. Виходом може бути підвищення ціни за проїзд, заявляє голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. 

Політолог вважає, що Азарова відправлять на пенсію восени 

На думку керівника Інституту політичних і маркетингових досліджень Володимира Бондаренка, президент Віктор Янукович відправить у відставку прем'єр-міністра Миколу Азарова восени. 

ПАРЄ пов'язує корупцію в Україні зі справою Тимошенко, Пукача і Волкова 

Парламентська асамблея Ради Європи визнала корупцію серйозною проблемою в Європі, що створює загрозу верховенству права, у зв'язку з чим закликала держави-члени РЄ посилити боротьбу з цим явищем. 

Юрій Луценко: Партія регіонів зможе вибирати тільки спосіб відходу - з Майданом чи без 

Після звільнення з в'язниці екс-міністр МВС Юрій Луценко встиг побувати у Польщі та Німеччині, зустрітися з багатьма симпатиками України в Європі. Після повернення в Україну в інтерв'ю Контрактам Юрій Віталійович розповів про те, чому мітинги опозиції в рамках акції «Вставай, Україно» слід звернути, в чому причина розмноження тушок в рядах «Батьківщини» і про багато іншого. 

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 27 червня - 4 липня 

Наступного тижня в українській столиці очікується експансія західних рок-зірок. 

Суперлуна - 2013 (фоторепортаж) 

23 червня шанувальники природи спостерігали яскраве астрономічне явище - суперлуну. У цей день місяць, що знаходиться в повній фазі, пройшов перигей - найближчу до Землі точку своєї еліптичної орбіти. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»