• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 27.06.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Кличко користується найбільшою довірою серед політиків

Найбільшим довірою серед населення України користуються лідери опозиції Віталій Кличко (партія «УДАР») та Арсеній Яценюк (лідер фракції «Батьківщина»).

Янукович впевнений, що в Україні наступить повне «покращення»

Україна має поступово наближатися до впровадження європейських соціальних стандартів, європейського рівня життя, заявив президент Віктор Янукович.

Фірташ, Ложкін й Корогодський фігурують у всесвітній базі офшорів

Більше 40 українських бізнесменів потрапили у найбільшу за всю історію базу даних про власників офшорів.

У США скоєно «повітряне пограбування століття»

Близько $1,2 млн готівкою в купюрах по $100 зникли з борту літака, що летів з Цюріха в Нью-Йорк.

Право природне і неприродне

Думаю, багато хто чув про «природне право». Це ідея про те, що щось належить кожному з нас по праву народження, щось, що не можна скасувати законами і постановами в силу його природи.

Пігулка від жадібності: як покарають за недобросовісну рекламу

16 млн грн за порушення законодавства про рекламу. Такий безпрецедентний штраф доведеться заплатити фармацевтичній фірмі «Дарниця». Це випливає з рішення Київського апеляційного адмінсуду від 6 червня. Постанова суду може бути оскаржена в касаційному порядку, проте набула чинності з моменту оголошення.

Paris Air Show 2013 (фоторепортаж)

З 17 по 23 червня проходив Паризький авіасалон в Ле Бурже Paris Air Show - один з найбільших авіасалонів у світі, який став найплодовитішим за вартістю укладених контрактів, сума яких перевищила 180 мільярдів доларів. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»