• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 30.06.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Ющенко заборонив підписувати газові контракти на вигідних умовах - юрист

Директор юридичної фірми Lions Litigate Станіслав Батрін заявив, що протокол допиту екс-голови «Нафтогазу» Олега Дубини підтверджує факти заборони колишнім президентом України Віктором Ющенком підписувати газові контракти на вигідних умовах.

Реформа «регіоналів» може позбавити Україну Севастополя

Впроваджуючи концепцію реформи місцевого самоврядування, Україна ризикує Севастополем.

Догодити, вгадати і занапастити, або Пташку шкода

Є в російській мові чудове слово «невмоготу». Пишеться через «е» і разом. Перевірочна фраза: ні в моготу, ні в Червону армію. Тобто, окремо і через «і» - нікуди. Я чому так детально роз'яснюю: щоб описати те, що відбувається в нашій країні і, зокрема, в економіці, і при цьому не випасти за рамки друкованої норми, потрібні відчутні зусилля, і ми тут повинні один одному допомагати і підказувати.

Обережно, двері відчиняються: хорватський шанс для української євроінтеграції

1 липня 2013 Хорватія стане членом Європейського Союзу. Це означає, що ЄС продовжує розширюватися. Чи охопить це розширення Україну?

Тест-драйв кросовера Ford Kuga: кішка в місті

Якщо вам потрібен комфортний міський кросовер, але з можливістю виїзду на легке бездоріжжя; якщо у вас є хоча б $32 тис. (але краще всі сорок); якщо вам не обов'язково їздити на «маленькому Туарегу» зі знаковим шильдиком на капоті; якщо вас не зворушує суперечлива краса Toyota RAV4 і технологічність Honda CR-V... то ця «кішка» для вас.

Бодігарди з нетрів: про Тітушко, «спортивне сміття» та роботу охоронців

Напади на пресу і неадекватна поведінка бодігардів всіх форм власності і мастей призвели до того, що престиж цієї професії впав нижче плінтуса. Контракти вирішили дізнатися у експертів, чому такий жалюгідний стан справ у цій сфері.

Alfa Jazz Fest (фоторепортаж)

C 14 по 16 червня у Львові тривав найбільший джазовий фестиваль України: Alfa Jazz Fest. Протягом чотирьох днів на трьох сценах виступило більше 120 музикантів з 17 країн, а відвідали фестиваль близько 50 тис. глядачів.

Автор: «Контракты»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»