• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 01.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

«Шалена політика уряду» загрожує українцям втратою заощаджень, - думка

Утримання стабільного курсу гривні та низької інфляції - стратегічна мета влади протягом останніх трьох років - негативно позначилися на економіці і фінансовому секторі.

Україна попереджають про ризик непідписання асоціації з ЄС

Постійний представник Литви в ЄС, посол Раймундос Каробліс попереджає про ризик того, що Угода про асоціацію Україна - ЄС в ході саміту у Вільнюсі підписано не буде, але все-таки сподівається, що Київ зможе продемонструвати суттєвий прогрес у виконанні необхідних умов, і під документом будуть поставлені відповідні підписи.

Тимошенко потребує термінової операції

Ув’язнена екс-прем'єр Юлія Тимошенко потребує термінової операції.

Реальні доходи українців невпинно зростають - Держстат

Реальні наявні доходи населення, визначені з урахуванням цінового фактора, в першому кварталі 2013 року збільшилися на 7,6% порівняно з аналогічним періодом 2012 року.

Церковна тиша: чому ми нічого не знаємо про власні цінності

За камбоджійської сесією ЮНЕСКО в Україні стежили з тривогою, і недарма: головні святині української столиці Софія та Лавра були за крок від виключення зі списку світової спадщини - і залишилися в ньому тільки після серйозних дискусій.

Агробізнес під ключ: про перспективи та ризики аграрного бізнесу в Україні

Голова наглядової ради групи компаній АМАКО Віталій Скоцик розповів Контрактам про те, що: вітчизняне сільське господарство вже перетворилося в агробізнес; потрібно скасувати вимогу про 60% українських комплектуючих; замовник з 20% бюджету цілком може реалізувати свій проект.

Бразилія тріумфатор Кубка Конфедерацій (фоторепортаж)

Сьогодні вночі в Бразилії відбувся фінальний поєдинок в рамках Кубку конфедерацій. На полі стадіону «Маракана» в Ріо-де-Жанейро господарі турніру грали з командою Іспанії і досягли переконливої перемоги з рахунком 3:0. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»