• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 02.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Тиск на гривню може поновитися 

Відтік капіталу через готівковий валютний ринок, ймовірно, поновиться в другому півріччі. Це створить додатковий тиск на курс національної валюти і резерви Нацбанку. 

Угорщина вирішила заробити на радянському озброєнні 

Уряд Угорщини продасть винищувачі і танки радянського виробництва, які перебувають у «дуже хорошому стані». 

Україна на порозі нової ери торгівлі газом, - думка 

НАК Нафтогаз України має проявляти більш активну позицію в питаннях реверсних поставок газу, зокрема, через територію Угорщини та Польщі. 

ЄС зобов'язали інформувати українців щодо причин відмови у візі 

МЗС радить громадянам України ознайомитися зі змінами стосовно спрощення візового режиму з Європейським Союзом, які набрали чинності з 1 липня. 

Вовк у кролячій шкурі: хто такий Яценюк — головний тушкороб чи жертва технологій влади 

Уже вісім депутатів залишили фракцію «Батьківщина» у парламенті. Сім із них, як стверджують парламентарії, пройшли за квотою партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка. 

Все буде Китай: як заробити на торгівлі китайськими товарами і побудувати бізнес із китайцями 

За різними оцінками, 60-80% споживчих товарів, які продаються в Україні, зроблено в Китаї. В уряді запевняють, що обсяг товарообігу між Україною та Китаєм у 2012 році сягнув $8,9 млрд, і, за прогнозами, вже в 2013 році перевищить $20 млрд. 

Виставка ретро-байків Harley Davidson (фоторепортаж) 

На честь 110-ї річниці Harley Davidson в Києві пройшла міжнародна виставка ретро-байків знаменитої марки. Експозиція знайомить відвідувачів з більш ніж віковою історією самого культового мотоциклетного бренду. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»