• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 03.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

 

В Раді збунтувалися позафракційні депутати

Депутат Петро Порошенко заявив, що більшість позафракційних нардепів не будуть брати участь у роботі парламенту, доки спікер не скасує рішення про позбавлення Павла Балоги та Олександра Домбровського мандатів.

Лікування Тимошенко за кордоном неможливе, - міністр

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара вважає неможливим лікуванням Юлії Тимошенко за кордоном без вирішення юридичної сторони справи.

Російський газ коштуватиме Україні $400 за тис. куб. м

Ціна російського природного газу для НАК «Нафтогаз України» у третьому кварталі 2013 року становить близько $400 за 1 тис. куб. м.

Лавриновичу доведеться залишити посаду міністра

Судді Володимир Колесниченко, Віталій Кузьмишин та міністр юстиції Олександр Лавринович обрані членами Вищої ради юстиції.

Розділка тушок: що з себе представляють депутати, які залишили «Батьківщину»

Народні депутати від «Батьківщини» Андрій Сенченко і Людмила Денисова запропонували парламенту внести відповідні зміни до кримінального кодексу. Вони прагнуть прирівняти політичну зраду й торгівлю «тушками» до сутенерства й заняття проституцією. Позафракційний народний депутат Олег Ляшко взагалі пропонує саджати тушок і тих, хто їх привів, на 5 років.

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 4 - 11 липня

Майбутній тиждень потішить столичних шанувальників сучасного мистецтва.

Сієнське Паліо 2013 (фоторепортаж)

Сієнське Паліо - це традиційні перегони, що проходять двічі на рік: 2 липня і 16 серпня в Сієні (Італія). У них кожен раз бере участь десять контрад (районних команд). Кожна контрада має свій герб і традиційні кольори. У цьому липні перемогу святкував жокей Джованні Атзені з контради Ока (Гусак). 

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»