• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 05.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Тимошенко має право балотуватися в президенти

В.о. голови Центрвиборчкому Андрій Магера вважає, що засуджені мають право балотуватися на пост президента України.

Європу просять не пускати до себе лідерів українських фракцій

Громадські активісти звернулися до посольств країн Євросоюзу з закликом заборонити в'їзд до країн ЄС народним депутатам, які відмовилися вносити зміни до антидискримінаційних законів.

Єфремов розповів, які подарунки краще дарувати Януковичу

Фракція Партії регіонів збирається подарувати президенту України Віктору Януковичу на день народження добірку книг або одну гарну книгу, заявляє лідер фракції Олександр Єфремов.

Екс-депутата Шепелєва затримано в Угорщині

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко підтвердив інформацію про затримання угорською поліцією колишнього народного депутата Олександра Шепелєва.

Розмова чи гаманець: чому мобільні оператори не знижують тарифи на роумінг

Щоб не заплатити за мобільний зв’язок та інтернет більше, ніж за проживання в готелі, українцям доводиться бути пильними і спритними.

Андрій Волков: «Ми навчилися заробляти за 6 років $50 млн»

Ректор Московської школи управління Сколково приїхав до Києва на міжнародну експертну сесію «Як зробити інтелект ресурсом розвитку України» та відповів на кілька запитань Контрактів.

Мопс - друг людини (фоторепортаж)

Джеремі Віч із Сієтла зустрів свого друга, мопса Норма, коли тому було всього вісім тижнів. З того часу Джеремі почав завантажувати на Instagram нестандартні знімки свого чарівного улюбленця, зібравши майже 25 тис. шанувальників. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»