• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 07.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Революція в Україні буде профінансована ззовні - політолог

Сьогодні люди невдоволені владою, особливо місцевою. Тому революційна ситуація в країні потребує організації, відповідної кількості кадрів на заміну існуючим чиновникам та силовикам, а також стабільного фінансування.

Колишній міністр юстиції похвалив врадіївських бунтівників

Кожному українцю надана вся юридична основа для того, щоб вдаватися до якихось дій, включаючи озброєне протистояння проти свавілля міліції, прокуратури, СБУ, суддів, вважає екс-міністр юстиції Сергій Головатий.

Український бізнес ризикує залишитися без засобів до існування

Закон, що дозволяє оформляти борги бюджету та відшкодування ПДВ 5%-ми векселями строком до 5 років, може позбавити бізнес оборотних коштів, які він міг би направляти на власний розвиток.

Відповів головою, або На чому висять судді

Скажу чесно, я не знаю, чи потрібно обирати суддів довічно. Чи добре це, чи корисно? У тому числі, для самих суддів та їх психіки. Вочевидь, чесних і компетентних непогано б взагалі зробити вічними, але тоді і невразливими - для куль, хвороб і маразму. Але раптом виявляться вічними які-небудь мерзотники? Іншими словами, не так важливо, на який термін суддю обрати, важливіше, як його звідти прибрати, в разі чого.

Утопія Азарова: чому реформи прем'єр-міністра призводять до економічного спаду

В уряді чомусь упевнені, що в країні проводяться масштабні перетворення. Прем'єр Микола Азаров прямо заявив, що «немає практично жодної сфери, де б не відчувалися ті зміни і реформи, які проводяться». І тут же додав, що, мовляв, не все проходить гладко, але наслідки обов'язково будуть відчутні в перспективі. В якій саме, голова Кабміну не уточнив. Але, вочевидь, що мова йде про найближче майбутнє.

Have a fun: молоді українці виїжджають з країни, але не емігрують

Переважна більшість українців радо б змінила країну проживання. Принаймні саме про це свідчать результати різних соціологічних досліджень. Фахівці стверджують, що найбільше бажання емігрувати виявляє молодь, яку нічого не тримає і не прив’язує до України: вони ще не мають ані родини, ані роботи, ані нерухомості. Проте все не так просто.

Коня на голіруч зупинить: середньовічна школа вершників під Києвом

Як оволодіти мистецтвом вершника, виконати серію запаморочливих трюків прямо на спинах розпалених скакунів, навчитися стріляти з лука, орудувати списом і шаблею Контракти дізналися від справжнього каскадера.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»