• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 08.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У Кремлі заявили, що Україна могла б бути «улюбленою дитиною» Москви

Наближений до російської влади політолог, екс-депутат Держдуми Сергій Марков упевнений, що в 1991 році автономна союзна республіка Татарстан так само, як союзна республіка Україна, «могла відокремитися від Росії».

Протестувальники з Врадіївки зажадають «голову» Януковича

Після прибуття до Києва 18 липня учасники пішого маршу з Врадіївки мають намір вимагати відставки президента Віктора Януковича.

Звільнення Тимошенко спровокує «масову втечу» оточення Януковича

Політичний аналітик Дмитро Галкін вважає, що фінансова сфера України знаходиться в критичній ситуації, а запозичення у європейських структур можливі тільки після виходу на свободу екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Ахметов і Новинський розділили активи

СКМ і «Смарт-холдинг» в рамках реструктуризації бізнесу, передбаченої угодою між двома групами, передали Metinvest BV великі пакети акцій п'яти підприємств гірничо-металургійного комплексу України.

Перша нах, або Геть парламентаризм

Позаду 1-а сесія Верховної Ради сьомого скликання. Вона не здивувала.

Ходорковський неминучий: чому Курченко не відповідає нашому ідеалу бізнесмена

Ювілей колишнього російського олігарха Михайла Ходорковського, який продовжує відмотувати термін без особливої надії на звільнення, збігся з черговим українським подивом з приводу нової покупки Сергія Курченко.

Фестиваль ретро-літаків (фоторепортаж)

У Києві пройшов фестиваль ретро-літаків британського Клубу любителів старовинної авіації Air Squadron. Для участі у фестивалі в столицю України своїм ходом прибули 27 історичних літаків: вітчизняні, британські та американські біплани, винищувачі, пасажирські та навчальні літаки 30-40-х і 60-х років.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»