• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 09.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Мініфраструктури наказало підвищити ціни на залізничні квитки

Міністерство інфраструктури України підвищує вартість проїзду пасажирів у поїздах у внутрішньому сполученні: у загальних і плацкартних вагонах - на 10% з 1 жовтня 2013 року, у купейних вагонах - у два етапи - по 10% в липні і з 1 жовтня.

«Батьківщина» розмірковує делегувати Порошенко в мери Києва

Народний депутат з фракції «Батьківщина» Дмитро Андрієвський зізнався, що кандидатура Петра Порошенка на посаду мера Києва серйозно обговорюється в «Батьківщині».

Колесніков виставив «Конті» на продаж

Компанія «Конті», основний бенефіціар якої - колишній віце-прем'єр Борис Колесніков, виставлена на продаж.

Син Януковича розповів, як важко йому працювалося в Раді

Остання сесія Верховної Ради була однією з найскладніших за останній час.

Відлуння Врадіївки: чи можна реформувати олігархічну «опричнинщену»

Трагедія у Врадіївці, насамперед, поставила питання про персональну відповідальність - самих гвалтівників, їх начальства, зрештою - міністра внутрішніх справ. І, змістившись у площину цієї останньої вимоги, моментально із питання моральної відповідальності стала проблемою міжкланових відносин.

Народне повстання в стилі Пугачова

У кабінеті його ясновельможності Віталія Сахарченко, міністра внутрішніх справ Імперії, допізна горіла свічка. Вчора посильний приніс чергову тривожну звістку: у Миколаївській губернії шириться селянський бунт.

Вибух поїзда в Канаді (фоторепортаж)

Поїзд, що перевозив нафтопродукти в канадській провінції Квебек, зійшов з рейок, кілька цистерн вибухнули. У результаті катастрофи загинули сім осіб, тисячі евакуйовані, пошкоджені десятки будівель міста. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»