• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 10.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Врадіївський таксист підтвердив, що дівчину гвалтували обидва міліціонери

Затриманий у справі про згвалтування і побиття у Врадіївці таксист Сергій Рябіненко свідчить, що в скоєнні злочину взяли участь обидва міліціонери.

Експертиза підтвердила провину одного з «врадіївських гвалтівників»

На підтвердження вчинення злочину по «Врадіївський справі» в автомобілі одного з підозрюваних знайдена кров, яка належить жительці смт Врадіївка Ірині Крашковой.

Українці здають іноземну валюту

Українці в червні 2013 року продали банкам на 68,2 млн більше валюти, ніж купили.

Парламентарії вигадали, як не ухвалювати антидискримінаційний закон

У Верховній раді хочуть уникнути розгляду законопроекту про протидію дискримінації, необхідного планом дій візової лібералізації з ЄС.

Золотце моє: хто керує цінами на дорогоцінні метали

2013 рік може стати переломним у психології ставлення до золота, оскільки інвестори сьогодні активно страхуються від різного роду економічних ризиків, вкладаючи свої кошти в низку інших фінансових інструментів. Після 12-річного зростання на ринку дорогоцінних металів окреслилася корекція. Це цілком закономірно і мало статися, хочемо ми цього чи ні.

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 11 - 18 липня

Майбутній тиждень подарує незабутні враження театралам і шанувальникам музики.

Трипільське коло-2013 (фоторепортаж)

Шостий еко-фестиваль «Трипільське коло 2013» був присвячений водній стихії. У рамках заходу відбулися численні майстер-класи, кінопокази, квести, семінари, різноманітні етно-шоу, дегустація органічних продуктів, дитячі еко-розваги та виступи музикантів з семи країн світу. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»