• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 11.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Луценко розповів, як Ющенко намагався його звільнити 

Екс-президент Віктор Ющенко заявив, що вів роботу щодо звільнення екс-міністра МВС Юрія Луценка. 

«Київавтодор» заплатить регіоналу майже 50 млн грн за ремонт шосе 

«Київавтодор» за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ростдорстрой» на капітальний ремонт Залізничного шосе у Печерському районі за 47,77 мільйона гривень. 

Суд дозволив столичному метрополітену не платити росіянам багатомільйонний штраф 

Київський апеляційний господарський суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури Києва та скасував рішення суду першої інстанції про стягнення з Київського метрополітену 62,5 млн грн на користь російського підприємства, яке постачало обладнання для столичної підземки. 

Міністр пояснив, що ціни на залізничні квитки піднімають заради людей 

Зростання вартості залізничних квитків зроблено з метою поліпшення якості перевезень пасажирів. 

Житниця світу: чому Україна втрачає врожаї 

Останні кілька років є своєрідним лакмусовим папірцем для агропромислового комплексу. З одного боку, майже в усіх його галузях видно позитивну динаміку збільшення виробництва в натуральних показниках. З іншого, експерти зазначають зниження рівня рентабельності виробництва сільськогосподарської продукції. 

Конституція. Англійські відповіді 

Хочу поділитися з читачем двома спостереженнями, пов'язаними з темою конституції і одвічного питання «чому вона не працює». Цікавлячись цією проблемою останні років 20, я постійно стикався зі згадками (переважно мимохіть) певних обставин, пов'язаних з англійською конституцією. 

Ювілейна «Країна мрій» (фоторепортаж) 

6 і 7 липня на київському Співочому полі проходив ювілейний, Х міжнародний етнічний фестиваль «Країна мрій». На кількох сценах виступали професійні та аматорські колективи, працював майданчик народних танців. І, як завжди, вздовж дороги продавалися товари народних промислів і художні вироби. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»