• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 12.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

 

Європа забирає назад гроші, виділені Україні 

Європейський союз повідомив Україну, що відкликає 70 млн євро, виділених на підтримку реформи у сфері державного управління. 

В Україні кількість держслужбовців збільшилась на 15 тисяч 

Уряд узаконив статус Державної служби зайнятості України. 

Генпрокуратура досі не поновила справу Щербаня проти Тимошенко 

Генеральна прокуратура досі не відновила досудове слідство у справі Євгена Щербаня, в якому звинувачують Юлію Тимошенко.

Державний протекціонізм в умовах кризи: так чи ні 

Розгляд претензій до будь-якої країни – типова практика в роботі СОТ. Правда, більшість країн вже має відповідний досвід роботи в рамках Світової організації торгівлі і своїх лобістів там. 

Як «врадіївські штурмовики» порушили закон, але захистили конституційні права 

Цинічне нехтування норм закону міліцією, покликаної його захищати, змушує людей вдаватися до жорстких заходів протидії. Доведені до відчаю свавіллям правоохоронців, жителі Варадіевкі штурмували РВВС. Їх дії підпадають під цілу низку статей Кримінального кодексу. Але, захищаючи своє життя, здоров'я, гідність, безпеку, вони відстоювали права, гарантовані Конституцією. 

Метраж помешкання: найдоступніше і найдорожче житло Києва 

Цього року найдоступніші квартири в столиці України продавалися за $35 тисяч, найдорожчі полегшили гаманці покупців на $500-800 тисяч. 

Міжнародна виставка котів (фоторепортаж) 

У столичному Палаці Дітей та Юнацтва пройшла чергова Міжнародна виставка котів. Численні глядачі змогли ближче познайомитися з різними породами, поспілкуватися з їх власниками, побачити роботу експертів і поповнити свої знання про світ котячих. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»