• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 14.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

З 1 вересня будь-який автомобіль старіше 10 років зможуть «законно» вилучити

З набранням чинності законів про утилізацію транспортних засобів відкриваються можливості для примусового вилучення та відправки на утилізацію будь-якого автомобіля, якому більше десяти років.

США висловили свою позицію щодо лікування Тимошенко

США сподіваються, що екс-прем'єру України Юлії Тимошенко дозволять лікуватися за кордоном.

Опозиція завдала Попову удару у відповідь

Під час керівництва КМДА Олександром Поповим у Києві розпочався колапс, безгосподарність і тотальна корупція.

Справа Леніна, або Політична груповуха

Країна в ці дні ламає голову, яка раптом епідемія вразила ряди вітчизняних міліціонерів - людей зазвичай привітних, чуйних і високодуховних. Трохи дратувало зловживання словом «аж ніяк», але з цим якось можна було миритися. А нині їх немов підмінили. Біда.

Борг вампіра: чому українському уряду вигідно знекровити економіку

Кажуть, ніщо так не турбує кредитора, як самопочуття боржника. Втім, у Мінфіні вважають інакше. Уряд як ніколи зацікавлений у фінансовому благополуччі тих, хто може позичити гроші в борг. При цьому всім іншим потенційним боржникам, які марніють на очах від посиленої кредитної дієти, ввічливо, але наполегливо вказують на двері.

Символічна історія, або Неймовірні пригоди вагона маршала Фоша

Мало хто знає, що під час Другої світової війни гітлерівці змусили французів підписати принизливу капітуляцію у тому ж лісі, де двадцять років тому Антанта поставила на коліна німців після Першої світової. Історія любить гратися символами, і можна лише уявити, що вона за кілька років зробить, наприклад, із Межигір’ям.

«Трипільске Коло 2013»: екологічно-культурна країна без алкоголю тютюну

На придніпровських пагорбах міста Ржищев під Києвом «відлунав» найбільший етнічний еко-фестиваль «Трипільське Коло». «Контракти» побували в епіцентрі фестивалю, дізнавшись з перших вуст про всі родзинки і недоліки. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»