• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 15.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Українським банкам «зрізали» рейтинг 

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгострокові рейтинги дефолту емітента в іноземній валюті УкрСиббанку, Укрсоцбанку, ВТБ Банку, ПроКредит Банку, Правекс-банку і Креді Агріколь Банку «B» і погіршило їх прогноз зі «стабільного» до «негативного». 

Європа посилює моніторинг справ Тимошенко перед самітом 

Структури Європейського Союзу та Ради Європи в період, що залишився до проведення саміту Східного партнерства у Вільнюсі, посилюють моніторинг справ Юлії Тимошенко щодо виконання владою України критеріїв, необхідних для підписання угоди про асоціацію. 

Сальдо зовнішньої торгівлі України вийшло в плюс 

Сальдо зовнішньої торгівлі України товарами в травні 2013 року вперше після січня стало позитивним і склало $179,8 млн, тоді як у травні 2012 року воно було негативним зі значенням $1,328 млрд. 

Ірина Фаріон: Ющенко оживив політичного трупа Януковича 

Ірина Фаріон – одна з найпомітніших і найбільш неоднозначних фігур у нинішньому парламенті. В інтерв’ю Контрактам вона розповіла про бажання саджати за неповагу до української мови, лікувати гомосексуалістів і про те, чому її фракція хоче заборонити вживання терміну «Велика вітчизняна війна». 

Готуємось до відпустки: секрети реальної економії в туристичних поїздках 

Збираючись у вояж по іноземним країнам, не варто забувати, що на туристах не намагається заробити тільки ледачий. 

День штурму Бастилії (фоторепортаж) 

14 липня у Франції відзначили одне з найважливіших державних свят - День штурму Бастилії. Більше 5 тис. військовослужбовців і цивільних пройшли парадом по Єлисейських полях у Парижі, а пілотажна група Patrouille de France забарвила небо в кольори французького триколора. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»