• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 16.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Світ перебуває в стані інформаційної війни - ООН 

Світ перебуває в стані інформаційної війни, і для багатьох урядів практика шпигунства в мережі інтернет, про що активно йдеться в останні тижні, - буденність. 

У США закликають Україну дослухатися до рішення Євросуду 

Сенатор США Роб Портман (Республіканська партія, Огайо) закликав звільнити лідера української опозиції Юлію Тимошенко на основі нещодавнього рішення в її справі Європейського суду з прав людини. 

Світ незабаром може залишитися без сенсорних дисплеїв 

Ключовий компонент, без якого неможливе виробництво сенсорних дисплеїв - метал індій - незабаром може закінчитися. Занадто мало його було і до того, як масово почали вироблятися сенсорні панелі. 

Литвин вирішив відродити свою партію 

Депутат Володимир Литвин вирішив відновити діяльність Народної партії, яку він очолює з 2004 року. 

Їздити потягами в Україні стало дорожче 

З 16 липня підвищилися тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом у внутрішньому і міжнародному сполученнях. 

Міндоходів жнивує: до чого може призвести необґрунтоване урізання пільг сільському господарству 

У Міністерстві доходів і зборів триває робота над проектом закону про перегляд пільгового оподаткування аграріїв. Мотивуючи необхідність ревізії пільг, фіскали посилаються на національний план дій на 2013 рік щодо впровадження президентської програми економічних реформ на 2010–2014 роки. 

Чесне банківське: що банки можуть запропонувати аграріям замість овердрафтів та кредитів 

Робота з фермерськими господарствами пов’язана для банків з високим рівнем ризику у зв’язку з відсутністю ліквідних застав. Генерованого фермером доходу часто недостатньо для своєчасного погашення боргу й відсотків за його обслуговування. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»