• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 17.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Уряд доплачуватиме українцям за купівлю вітчизняних авто 

Уряд України найближчим часом розгляне законопроект про грошові доплати при купівлі українськими громадянами вітчизняних автомобілів. 

Столичний метрополітен відмовиться від жетонів 

У КМДА презентували систему «Єдиний електронний квиток». Впровадження такої системи в муніципальному транспорті допоможе отримати точну інформацію про пасажиропотік у місті. 

У Кличка хочуть забезпечити українців поліцією єврозразка 

Фракція «Удар» на наступній сесії Верховної Ради України ініціюватиме ухвалення закону про поліцію європейського зразка. 

Андрій Тарнопольський: земельний кадастр може заробляти мільйони 

В інтерв'ю Контрактам генеральний директор ДП «Центр державного земельного кадастру» Андрій Тарнопольський розповів чому в кадастрі стільки «білих плям», коли в реєстрі вдасться виправити всі помилки та скільки може заробляти кадастр на послугах. 

Куди пішли слони: колекторські компанії втрачають роботу на банківському ринку 

Існує хибна думка, що колекторний бізнес - спадщина кризи. Насправді ж такі компанії існують десятиліттями і успадковують тренд розвитку банківського сектора. А в цій сфері у нас спостерігається істотне скорочення кредитних портфелів: старі кредити погашають, а нових майже не видають. Отже колекторські компанії поки «перебиваються» старими беззаставними портфелями і вилазками в ЖКГ і телеком. Правда, особливого ентузіазму ці сектори у них не викликають, тому працівники боргової фронту сподіваються на швидке зростання заставного напряму. 

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 18 - 25 липня 

Майбутній тиждень у столиці потішить меломанів, шанувальників моди і французького кіно. 

Кращі фотографії першої половини 2013 року 

Журнал Twisted Sifter підбив підсумки першої половини року й обрав найкращі фотографії про безцінні миті нашого життя. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»