• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 18.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

«Свободівець» «просвітив» Москву щодо справжнього місця Росії

Народний депутат від «Свободи» Андрій Іллєнко зазначає, що сучасна Росія не має жодного стосунку до Русі.

КУПР озвучив розцінки за згортання мітингів

Представники влади запропонували деяким головам громадських організацій $100 тис., аби не допустити акції народного обурення під стінами МВС і на Банковій. Активісти погодилися взяти цю суму.

Мін'юст заявляє, що задовольнив Європейський суд у справі Тимошенко

У Міністерстві юстиції України заявляють, що в рішенні ЄСПЛ у справі «Тимошенко проти України» констатовано порушення прав екс-прем'єра.

Свобода акаунтів, або Геть електричний уряд!

Коли в 1979 році в Радянському Союзі проводили перепис населення, автор цих рядків був юним прогресивним школярем. Оскільки життя у СРСР було дуже бідне на події, то прийдешній захід уявлявся мені чимось епохальним, значущим і, звичайно, дуже, дуже корисним.

Уроки Врадіївки: як боротися з новими феодалами

Коли соціальна система країни деградувала до феодального рівня, саме час говорити про таке явище, як неофеодалізм. Один із його проявів - всевладдя і безкарність силових структур, що стоять на сторожі цього ладу.

Суд засудив Навального до п'яти років в'язниці (фоторепортаж)

Ленінський суд Кірова засудив Олексія Навального до 5 років ув'язнення. Він визнаний винним у розкраданні майна «Кировлеса» і взятий під варту в залі суду. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»