• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 19.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Держборг наприкінці року сягне 45% ВВП 

Державний борг України за підсумками 2013 перевищить межу, встановлену бюджетом на поточний рік, і складе від 40 до 45% ВВП. 

У справі «О'кей-Україна» суд відклав затвердження «мирової» 

У справі про банкрутство мережі гіпермаркетів «О'кей» суд вкотре ухвалив перенести затвердження мирової угоди між кредиторами мережі, компанією-рітейлером і її власником на 8 серпня. 

У США відзначили «правильну політику» Януковича 

Посол США в Україні Джон Теффт вважає правильною міжнародну політику президента Віктора Януковича. 

Податок на автосмерть: як утилізаційний збір вдарить по кишені українців 

Утилізаційний збір на транспорт призведе до подорожчання авто на суму від 5 тис до 60,5 тис грн. Зате від запровадження збору в перший рік очікуються надходження до бюджету у розмірі 2,2 млрд грн. 

Янукович перетасував керівництво Укравтодору 

Президент України Віктор Янукович призначив заступником голови Укравтодору Олександра Харченка, який раніше, зокрема, обіймав посаду голови Чернігівського облавтодору. 

Вікенд під Києвом: чим привабливий і скільки коштує відпочинок у заміських клубах поблизу столиці 

«Якщо ваше відображення в дзеркалі стало схожим на вашу фотографію в паспорті — пора у відпустку», — люблять жартувати працівники офісів. Але якщо відпустка не світить, повернути трудоголіка до життя і зарядити емоціями цілком здатен вікенд під Києвом. Адже головне — зміна обстановки, а за містом зараз величезна різноманітність розваг на будь-який смак і гаманець. 

«Беркут» розігнав мітинг на Майдані (фоторепортаж) 

У ніч з 18-го на 19-е липня міліція жорстко розігнала наметове містечко «врадіївської ходи» на Майдані після того, як мітингувальники проти міліцейського свавілля відмовилися припинити мітинг і прибрати намети самостійно. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»