• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 21.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Ймовірність дефолту України зросла до 44,25% - S&P

Міжнародне рейтингове агентство S&P в щоквартальному дослідженні Capital IQ перемістило Україну на сьоме місце в рейтингу найбільш ризикових країн світу, тоді як у попередньому дослідженні країна посіла шосту позицію.

Всі розуміють, що Янукович - загроза для країни, - Луценко

Кожен, хто закидає тезу, що новий Майдан буде з кров'ю і натякає на ліхтарні стовпи, веде до поразки.

Раду чекає суд за відмову показати декларацію Рибака

Інститут Медіа Права звернувся до суду через відмову апарату Верховної Ради надати декларації про доходи голів фракцій і голови парламенту.

Привіт Піночету, або Як все дістало!

Уявляєте, десь восени 2014 року Арсеній Петрович Яценюк - ну, припустимо, Арсеній Петрович Яценюк - заявляє: «Втомився я щось, браття, не лежить у мене більше серце до політики». Махає ручкою і відмовляється від участі в президентській кампанії. От був би номер, так?

Дорожчаємо: рекомендації з пошуку високооплачуваної роботи

«Шукати роботу потрібно саме зараз, якщо вирішили змінити місце, не чекайте вересня», — рекомендує директор AGA Recruitment Аміна Варшавська. Улітку потік резюме зменшується у 10–20 разів.

Tesla Model S: найголовніший електромобіль у світі

Нещодавно відбулася подія незвичайна, знакова і, можна сказати, надихаюча. Компанія, що виробляє виключно електромобілі, вперше в історії отримала прибуток, розрахувалася з боргами, а її акції подорожчали за пару місяців в три рази, піднявши капіталізацію приблизно до $12 млрд. Для порівняння: це п'ята частина Ford Motor Company.

Подвигу не вийшло: луцький яйцероздавлювач як карикатурний епігон Гаврила Принципа

Що понесло 21-річного запоріжця Івана Ш. аж у Луцьк? Хотів стати героєм? Якщо так, то він вибрав неправильний напрямок. Із Запоріжжя ближче їхати у Межигір’я, де сидить справжній автократичний деспот. Там слід показувати свою мужність і патріотизм.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»