• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 22.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

У Кличка прагнуть ліквідувати «Беркут» 

Нардеп від «УДАРу» Сергій Каплін оскаржив в апеляційному порядку ухвалу Окружного адмінсуду Києва від 19 липня про заборону проведення заходів з 20 по 31 липня на Майдані Незалежності та прилеглій території. 

Захарченко не здатний реформувати міліцію - експерти 

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко не зробив висновків з подій у Врадіївці, а правоохоронна система не реформується. 

Нардепи розповіли, на що витрачають матеріальну допомогу 

Народні депутати заявляють, що матеріальну допомогу, на яку цього року витрачено 14,2 млн грн, використовують виключно на благочинність. 

Геть від Європи: навіщо Україна потрібна Росії? 

Росія не хоче надалі використовувати українські газотранспортні сховища. Росія хоче ввести проти України торгові санкції. Росія не хоче знижувати для України ціну на газ. Росія хоче обмежити постачання українського шоколаду. 

Примара Навального, або Нічний кошмар Бутина 

Ніч. Державна дача Ново-Огарьово. Володимир Бутин лежить з якоюсь жінкою в ліжку. Поруч на тумбочці розкрита пачка «Віагри». Всі сплять. Тишу розрізає тільки глухувате хропіння жінки і нервове вовтузіння президента по ліжку зі спинками з червоного дерева. 

Прем'єр-ліга України: гранди синхронно беруть по три очки 

У другому турі українські гранди здобули перемоги на полях суперників. Так, «Дніпро» у Маріуполі, забивши два сухих м'ячі, розібрався з «Іллічівцем», «Динамо» і «Металіст» з перевагою в один гол заробили по три очки в матчах проти «Говерли» і «Арсеналу» відповідно, а гірники здолали севастопольців. 

Аніме-фестиваль в Одесі (фоторепортаж) 

З 19 по 21 липня в Одесі пройшов третій фестиваль японської анімації Natsu Nami. Темою фестивалю цього року стали бойові мистецтва Японії. Глядачам презентували конкурси саморобних костюмів аніме, виконання пісень і гру на японських музичних інструментах. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»