• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 23.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Міліція вимагає припинити діяльність «Дорожнього контролю» 

Начальник УМВС в Херсонській області Валерій Литвин висловив невдоволення діяльністю руху «Дорожній контроль», що бореться з порушеннями з боку даішників. 

Російський фотограф позиватиметься до СБУ 

Росіянин Юрій Барабаш подав звернення до російського МЗС з вимогою розібратися в ситуації щодо заборони йому в'їзду на територію України. 

Кузьмін охрестив Луценко дрібним злодієм 

У Генеральній прокуратурі України колишньому голові МВС Юрію Луценку порадили утриматися від різких заяв. 

Українська влада розпочала перевірку Google через шпигунський скандал 

Українська влада розпочала перевірку Google у зв'язку зі шпигунським скандалом у США, в ході якого з'ясувалося, що американські спецслужби стежать за інтернет-користувачами з усього світу, маючи в своєму розпорядженні доступ до серверів таких компаній, як Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, PalTalk, AOL, Skype, YouTube, Apple. 

Не горить: чи далеко від Врадіївки до революції? 

Найбільш нетерплячі вже проголосили врадіївський бунт проти міліцейського свавілля революцією. Для когось на щастя, а для когось на жаль, це не так. 

Обережно, міліція: п'ятірка випадків, коли зустріч із міліціонерами ставала для людей летальною 

Гучна справа зі зґвалтуванням мешканки смт. Врадіївка Ірини Крашковой двома міліціонерами змусила вибухнути Україну. Люди почали згадувати всі старі злочини, які міліція не розкрила свого часу, сподіваючись, що «щеплення Врадіївкою» спрацює і вдасться домогтися справедливості. Але найпроблемніші справи-глугарі – ті, де потерпілі вважають винними саму міліцію. 

Чай. Театр. Фініки: дріб’язкові приводи, що спровокували найвідоміші у світі революції 

Штучні, притягнуті за вуха політичні акції опозиції, на яких народ закликали до повстання, ефекту не мали, чи могла Врадіївка стати тією іскрою, що запалює народ, спонукає його до повстання? Напевно, могла. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»