• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 24.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Янукович дав згоду на застосування казначейських векселів 

Кабінет міністрів зможе використовувати казначейські векселі в установлених ним обсягах для реструктуризації бюджетної заборгованості, яка виникла станом на 1 січня 2013 року, і для оформлення заборгованості з відшкодування податку на додану вартість, якщо платник податків обрав такий варіант розрахунків. 

Журналістська профспілка вимагає засудити Захарченка 

Незалежна медіа-профспілка України звернулася до Генеральної прокуратури з вимогою відкрити кримінальне провадження проти міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, бо міліція перетворилася на озброєне кримінальне угруповання. 

У Табачника скаржаться на «дрімучість» українських вчителів 

Понад 28% вчителів в Україні не вміють навіть вмикати комп'ютер. 

За ціною не постоять: як Міндоходів контролюватиме ціни угод 

4 липня парламент прийняв у цілому зміни до Податкового кодексу щодо трансферного ціноутворення (законопроект №2515). Мета закону — шляхом контролю над цінами товарів (робіт, послуг) унеможливити штучне формування підприємствами збитків і вивід прибутку в офшори з метою мінімізації оподатковування. 

Ринкова ціна - звичайна ціна: чого очікувати від закону про трансферне ціноутворення 

Закон про трансферне ціноутворення прийнятий і знаходиться на стадії підписання президентом. Положення закону вступають в дію вже з 1 вересня 2013 року. Що змінилося в ході обговорення законопроекту Верховною Радою, і яких наслідків після його прийняття слід очікувати платникам податків? 

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 25 липня - 1 серпня 

Для столичних меломанів майбутній тиждень обіцяє бути вкрай насиченим. 

Додому, в палац! (фоторепортаж) 

Герцог і герцогиня Кембриджські вийшли на ганок лікарні з дитиною на руках і продемонстрували його публіці, що зібралася. Потім герцог сів за кермо машини і відвіз їх у Кенсінгтонський палац. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»