• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 25.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Поява чергового податку при збереженні ПДВ ускладнить життя бізнесу 

Поява податку з обороту при збереженні податку на додану вартість матиме негативний вплив на український бізнес, вважають експерти інвестиційного ринку. 

За киянами відтепер стежитимуть у транспорті 

У тролейбусах Києва з'явилися відеокамери, за допомогою яких водії можуть стежити за пасажирами в салоні і на сходинках транспорту. 

Луценко мріє увійти до Європарламенту від України 

Громадський активіст Юрій Луценко заявив, що мріє стати депутатом Європейського парламенту від України. 

Олександр Адаріч хоче купити Visa або MasterCard 

У першу річницю Фідокомбанка (спадкоємця СЕБа) загальні збори акціонерів ухвалили рішення про злиття Фідобанка і Ерсте банка, яке повинно відбутися вже до кінця поточного року. 

Забезпеченість грошей, або Ліцензія на грабіж 

В економіці є безліч термінів, які, м'яко кажучи, вводять в оману. Відбувається це частково тому, що самі ці терміни з'явилися в конкретних історичних умовах і спочатку означали абсолютно конкретні речі. Але потім контексти помінялися і тепер термінологія часто обманює. 

Спецпідрозділ «Беркут»: борці з оргзлочинністю чи політична жандармерія 

Колишній в.о. міністра МВС, генерал-полковник Михайло Корнієнко розповів Контрактам, чому він не згоден з критикою спецпідрозділу «Беркут», а екс-міністр МВС Юрій Луценко впевнений, що спецназ необхідний, хоч він зараз де-юре незаконний. 

Чемпіонату світу з мотокросу у класі МХ3 (фоторепортаж) 

У Чернівцях пройшов шостий етап чемпіонату світу з мотокросу у класі МХ3. У змаганнях взяли участь провідні мотокросмени світу, а також молоді європейські гонщики. Переможцем етапу став представник Чехії Мартін Мічек. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»