• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 26.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Євросуд наклав на Україну рекордний штраф 

Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) оприлюднив рішення у справі «Агрокомплекс проти України». Справа тягнулася також рекордно - 20 років. 

«Свободі» заборонили мітингувати проти Гундяєва 

Київський окружний адміністративний суд ухвалив рішення про заборону Всеукраїнському об'єднанню «Свобода» проводити акції впродовж 27-28 липня 2013 року на центральних вулицях Києва. 

Заарештовано працівника СБУ, який влаштував резонансне ДТП у Києві 

Працівнику СБУ - водієві Infiniti, який спровокував резонансне ДТП у Києві, вручена підозра у вчиненні кримінального правопорушення. 

Вексель в допомогу: кому вигідно впровадження ПДВ-векселів 

Завтра набуває чинності закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» (щодо реструктуризації бюджетної заборгованості), який в народі називають «законом про векселі». 

Зоряний час для дизеля: чи стали дешевшими дизельні версії іномарок за бензинові 

Введення у квітні спецмита на бензинові моделі авто, які одним махом зробили машини дорожчими в середньому на 10–15%, підштовхнуло українців полюбити дизель ще більше. 

Facebook-тижневик: що політики постили і писали в соцмережі 

Коновалюк обвінчався, Миримський колов дрова, Кернес купався, а Ляшко засмагав. 

Пейзажі Карачаєво-Черкесії (фоторепортаж) 

Карачаєво-Черкесія розташована в центральній частині Північного Кавказу, більше двох третин території республіки покрито в горами. На півночі Карачаєво-Черкеської Республіки тягнуться передові хребти Великого Кавказу, на півдні - Вододільний і Бічний. Над ними підноситься велична двоголова вершина Ельбрусу. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»