• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 31.07.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Росія посилила претензії до Roshen 

Додаткові дослідження підтвердили впевненість в небезпеці продукції української компанії «Рошен». 

Україна повністю виконала вимоги Євросуду по Тимошенко 

Рішення Євросуду з прав людини у справі «Тимошенко проти України» повністю виконано і не тягне за собою додаткових зобов'язань України. 

Відпочинок в розстрочку: скільки коштує відпустка за схемою «відпочивай зараз, плати потім» 

Є кілька способів добре відпочити за кредитні гроші: знайти спеціальну банківську пропозицію, взяти банальний беззаставний кредит (оформлення заставного забирає надто багато часу і нервів, тому тільки заради відпустки з ним майже ніхто не зв'язується), скористатися кредитною картою або взяти в борг у туристичної фірми . 

Увага, кіпрський офшор: основні зміни та коментарі до нової Угоди між Україною та Кіпром 

Нова Угода про уникнення подвійного оподаткування між Україною та Республікою Кіпр, ратифікована Верховною Радою 4 липня 2013, замінить угоду про уникнення подвійного оподаткування між Кіпром та СРСР 1982 року. 

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 1 - 8 серпня 

Майбутнього тижня організатори різних культурних заходів спробують розбудити в киянах полум'яний патріотизм і змусити замислитися про вічне. 

ЧС з водних видів спорту в Барселоні (фоторепортаж) 

Чемпіонат світу з водних видів спорту - найбільше міжнародне змагання з водних видів спорту, поряд з Олімпійськими іграми, і включає в себе плавання (у басейні і на відкритій воді), стрибки у воду, водне поло і синхронне плавання.  

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»