• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 01.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Дефіцит держбюджету невблаганно зростає 

Дефіцит держбюджету за перше півріччя 2013 року в порівнянні з дефіцитом за підсумками першого півріччя 2012 року зріс в 3,4 рази - до 22,746 млрд грн. 

Новий посол США в Україні склав присягу 

Джефрі Пайетт склав присягу на посаді посла Сполучених Штатів Америки в Україні 30 липня у приміщенні Державного департаменту CША у Вашингтоні. 

Український бензин стане ще гірше - експерт 

Погіршення якості бензину в Україні може викликати відновлення роботи Одеського та Лисичанського нафтопереробних заводів. 

Майже 7 мільйонів українців офіційно вкрай бідні 

Близько семи мільйонів українців, що становить 16,3% від усього населення України, в 2012 році жили за межею бідності. 

Зміна влади: 5 проблем для нового гендиректора аеропорту «Бориспіль» 

Схоже, у керівництва транспортною галуззю почалося «протверезіння». Після хвилі правильних «донецьких» керівників і низки скандалів з відверто непрофесійними рішеннями з'явилося розуміння, що «хороший хлопець», нехай навіть з Донбасу - не професія. 

Про кількість грошей і кількість товарів 

З легендою про те, що гроші забезпечуються самі по собі, якщо тільки держава «правильно» їх інвестує, тісно пов'язаний міф про «кількість грошей і кількість товарів». Цей міф регулярно спливає в глибокодумних розмірковуваннях про інфляцію, дефляцію, кризи, податки і про те, щоб такого ще зробити державі, щоб ще більше все поліпшити. 

Потоп у Луцьку (фоторепортаж) 

30 червня в Луцьку сталася масштабна повінь. Через сильну грозу затопило вулиці міста. За пару годин у місті випала більш ніж місячна норма опадів. Рух у місті виявився повністю паралізованим. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»