• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 02.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Молдова відмовилася від Митного союзу

Молдова після парафування угоди з Євросоюзом про створення зони вільної торгівлі на майбутньому саміті у Вільнюсі не зможе стати учасником Митного союзу.

Італійський суд підтвердив вирок Берлусконі

Касаційний суд Італії залишив у силі вирок колишньому прем'єр-міністру Сільвіо Берлусконі у справі про фінансове шахрайство його компанії «Медіасет», але ухвалив переглянути частину покарання в апеляційному суді.

Чорновіл впевнений, що ПР почала «брати своїх»

Колишній нардеп вважає, що у влади змінюється ставлення до старих поплічників.

Солодка помста: чому росіяни розлюбили українські цукерки

В останні дні головними ньюсмейкерами на нашому ринку стали кондитери. Наприкінці липня російські контролери знайшли в шоколаді Roshen небезпечну хімічну речовину і обмежили постачання товару цього виробника в свою країну, натякнувши на більш масштабні перевірки. Якщо скандал не загасити, вітчизняні кондитери ризикують втратити величезні гроші, адже РФ є для них ключовим ринком збуту. Тим часом, є підозри, що «отрута» виявилася в цукерках не випадково.

Китайський комфорт на швидкості в 140 км / год: коли з Києва до Борисполя вирушить перший експрес?

30 липня Крюківський вагонобудівний завод представив національному проекту «Повітряний Експрес» своє творіння - поїзд ЄКР-1. Разом з керівниками проекту та представниками ЗМІ, новий поїзд був запущений в тестовий рейс Полтава-Харків, де і продемонстрував свої технічні характеристики.

Кращі фотографії місяця від National Geographic

Кращі фотографії дикої природи, зроблені в липні 2013, за версією журналу National Geographic.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»