• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 04.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

В Україні викрито змову торговельних мереж

АМКУ планує восени поточного року завершити розслідування справи українських торгових мереж щодо завищення на 20-30% цін на соціально значущі продукти харчування.

Європейський суд проситимуть дати раду порушенню прав киян

Політична партія «УДАР» готує скаргу до Європейського суду з прав людини щодо непризначення виборів Київського міського голови і депутатів Київради, оскільки відмовляючись призначити вибори, влада в Україні порушує низку положень Конвенції про захист прав людини і основних свобод.

Вибори президента України можуть скасувати назавжди – КВУ

Український досвід підказує, що вибори президента в 2015 році дійсно можуть скасувати, хоча зараз розмови про це «виглядають як фантастика».

Янукович - як Африка, або Де наші китайці?

Вам майже дев'яносто і ви давно важко хворі? Вам заборонено в'їзд до країн Євросоюзу та США? Ви відкритий расист, гомофоб і, подейкують, канібал? Чудово, очолите країну. А ось Віктору Януковичу значно складніше, ніж Роберту Мугабе. Не тому що він не канібал. Його не люблять китайці. Ну, скажімо, не так люблять.

Мертвому кадило: чому поліпшення зовнішньої торгівлі свідчить про погіршення стану економіки

У влади з'явився додатковий аргумент на користь «позитивних тенденцій в економіці». Крім звичної цінової стабільності, зростання сільгосппродукції та обороту роздрібної торгівлі, тепер можна заявити і про поліпшення у зовнішній торгівлі.

В очікуванні блекаута: чому енергетичне майбутнє бентежить розум не тільки божевільних вчених

На шляху до світлого майбутнього і сингулярності провідні IT-компанії може зупинити банальна фізика. Справа в тому, що з такими потребами енергії на всіх не вистачить. Уже сьогодні її споживання у світі становить близько 15,7 ПВт/год — це приблизно 2,4-2,5 КВт на людину. По суті, на кожного жителя припадає енергія, достатня для цілодобової роботи 24-25 стоватних електричних лампочок.

Тореадори з Виноградова, або Двічі на одне дерево не залізеш

Існують на світі халепи, вляпатися в які можливо тільки один раз на життя. Чомусь здається, що випасти на долю вони могли тільки тобі. Так і думаєш собі у певному віці: чому ж я притягую ці проблеми й негаразди, немов магніт? 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»