• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 06.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

«Врадіївськім гвалтівникам» висунули звинувачення в більш тяжких злочинах 

Прокуратура Миколаївської області сьогодні вручила підозрюваним у згвалтуванні та побитті 29-річної мешканки Врадіївки Ірини Крашковой повідомлення про нову підозру. 

Яценюк знає десятки способів вивезти Тимошенко за кордон 

Існує безліч способів доправити екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко на лікування за кордон, вважає голова політради Батьківщини, голова однойменної парламентської фракції Арсеній Яценюк. 

Росію не влаштовує 90% продукції Roshen 

Більше 90% досліджених зразків кондитерських виробів, вироблених на фабриках корпорації Roshen, не відповідають нормативним вимогам. 

Українці зможуть безвізово в'їхати ще в одну країну 

Угода між урядами України та Панами про безвізовий режим набуде чинності 16 серпня. 

Як зайцю стоп-сигнал: чи захистить новий закон від «неадекватних» заходів контролюючих органів 

25 червня прес-служба глави держави повідомила радісну новину: президент підписав ініційовані ним же зміни до деяких законів щодо обмежень у здійсненні госпдіяльності (закон №353-VІІ від 20.06.2013). У повідомленні йдеться, що новий закон захистить підприємців від «неадекватних» заходів контролюючих органів. 

Місця треба знати: як недорого зняти житло на час відпочинку за кордоном 

У курортній зоні - найпопулярнішій у наших туристів - майже завжди існує два варіанти дешевого і зручного розміщення - apartment blocks і міні-готелі. Перший оптимальний для великих компаній, другий - для пар і мандрівників-одинаків. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»