• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 08.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Янукович вже двічі збирався випускати Тимошенко - Чорновіл 

Президент Віктор Янукович вже двічи приймав позитивне рішення про можливість лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном. 

Мін'юст дав висновок щодо угоди про асоціацію з ЄС 

Проект Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом та його державами-членами відповідає вимогам Конституції України та законодавства України.

Українцям зарплати вистачає тільки на їжу 

Більшість своїх доходів українці витрачають на продукти та заощаджують не більше 15% заробленого. 

В Україні можуть скасувати обов'язкову середню освіту 

Екс-міністр освіти, професор і доктор педагогічних наук Станіслав Ніколаєнко заявив, що в Конституційній Асамблеї готові відмовитися від обов'язкової середньої освіти. 

Без вказівки згори: чому курс нової віртуальної валюти буде тільки зростати 

Монополію на гроші тримають держави і їх уряди, хоча і вважається, що роблять гроші бізнесмени. На жаль, гроші створюють чиновники, а решта людей від цього залежать. Але, можливо, ситуацію можна змінити? 

Ціна, цінність і гріх антропоморфізму 

В економічній науці є одне секретне місце. Знаючи про нього, ви легко можете оцінити висловлювання і рецепти політиків, економістів, експертів та іншої подібної публіки. Називається це місце «цінність». 

Перший український комбайн компанії CLAAS (фоторепортаж) 

На Херсонському машинобудівному заводі відбулася презентація першого в Україні зернозбирального комбайну «Скіф ТУКАНО – 440». Комбайн був зібраний спільними зусиллями Херсонського машинобудівного заводу та компанії CLAAS в рамках Національного проекту «Зерно України».  

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»