• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 13.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Мельника можуть оголосити в міжнародний розшук 

Міністерство внутрішніх справ розгляне питання про оголошення в міжнародний розшук Петра Мельника після отримання рішення суду про його затримання. 

Янукович звелів Мін'юсту готуватися до асоціації з ЄС 

Президент Віктор Янукович доручив Міністерству юстиції перевірити стан підготовки законопроектів, прийняття яких необхідно для підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом 28-29 листопада у Вільнюсі. 

«Свободівці» мають підозру, що прокуратура загубила справу про округ Пилипишина 

Розслідування фальсифікацій у 223-му окрузі на виборах до Верховної Ради проводить київська міліція, а не прокуратура. 

У ЦВК хочуть дозволити громадянам із судимістю балотуватися в Раду 

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера вважає, що українським законодавцям необхідно уточнити норми про заборону балотуватися громадянам із судимістю, а також змінити ценз судимості на ценз наявності громадянства в кандидатів у депутати. 

Диктатура обгортки: чому будь яке порожнє місце за місяць перетворюється на месію і надію нації 

Ще недавно Петро Порошенко був героєм зневажливих коментарів інтернет-користувачів, які не знайшли на етикетках цукерок «Рошен» українських написів. Якість виробів тоді мало кого цікавило, головне було пообіцяти, що цукерки Порошенко справжні патріоти купувати не будуть. 

Станіславський відпочиває, або Рецензія на гру актора Петра Мелника 

У залі театру м. Ірпеня перед початком спектаклю в серпні нинішнього року було незвично людно. У фойє юрмилися люди, а зал був майже заповнений глядачами. Ще б пак - в той день на сцені ірпінського театру виступав метр, зірка місцевої сцени - Петро Володимирович Мелнік. 

Кращі фотографії космосу 

Щорічний міжнародний конкурс Astronomy Photographer of the Year, організований і проведений Королівською обсерваторією Грінвіча спільно з журналом Sky at Night, презентував глядачам добірку фотографій, обраних з безлічі робіт, надісланих на конкурс. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»