• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 14.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Експертизи підтвердили, що Крашкову не гвалтували, - адвокат 

Адвокат врадіївського міліціонера Євгена Дрижака Володимир Клименко заявив: дві з трьох експертиз підтвердили, що Ірину Крашкову не гвалтували. 

Вітчизняному оператору зв'язку відмовили у продовженні ліцензії 

Нацкомісія зв'язку та інформатизації відмовила компанії «Голден Телеком» у продовженні ліцензії на міжнародний і міжміський фіксований зв'язок. 

«Врадієвці» обіцяють восени багатотисячні мітинги 

Учасники Врадіївськї ходи мають намір у жовтні провести всеукраїнську ходу «Від Врадіївки до країни любові» за відставку президента та зміну системи державної влади в Україні. 

Гра в «холодну війну»: чому Росія продовжує вважати себе наддержавою 

Мабуть, тільки ледачий останнім часом не зазначив, що головна причина скасування зустрічі американського і російського президентів - аж ніяк не лише Сноуден, а ті очевидні протиріччя, які накопичилися за останні роки. 

Столична прокуратура стала на бік киян у справі про незаконну забудову 

Прокуратура Дніпровського району Києва вирішила розпочати розгляд справи про незаконне будівництво на Березняках у Києві. 

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 15 - 22 серпня 

Столичним шанувальникам рок-музики майбутнього тижня нудьгувати не доведеться. 

Чемпіонат світу з легкої атлетики в Москві (фоторепортаж) 

У Москві на стадіоні Лужники з 10 по 18 серпня відбувається XIV чемпіонат світу з легкої атлетики. До вашої уваги найдраматичніші кадри перших чотирьох днів змагань. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»