• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 19.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Медведчук радить Україні звикати до нових відносин з Росією 

Україна при виборі асоціації з Євросоюзом повинна звикати до нових нормативів митного регулювання. Умисних дій на те, щоб загальмувати український товар на кордоні з Росією, не було. 

Луценко впевнений, що Путін розпочав тривалу облогу України 

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що президент Росії Володимир Путін намагається змусити майбутній український парламент змінити геоцивілізаційний вибір України. 

Опитування виявило місця проживання головних супротивників незалежності України 

Підтримка незалежності України дуже сильно залежить від регіону проживання, освіти, матеріального становища та етнічної самоідентифікації. 

У Королевської мають намір штрафувати роботодавців 

Мінсоцполітики розробляє законопроект, згідно з яким буде створено єдиний реєстр вакансій, куди всі роботодавці повинні будуть подавати вакансії, що у них відкрилися. 

Без вихідної допомоги: скільки грошей віддасть страхова компанія, якщо вас звільнять з роботи 

Кілька років тому банкам стало зрозуміло, що практично безнадійно вимагати оплати боргів від людей, яких несподівано звільнили з роботи. Тому що в такій ситуації більшість з них хвилюють в першу чергу питання виживання, а тільки потім - проблема повернення кредитів. 

Вугільна промисловість у світі: хто видобуває, а хто споживає 

Після минулорічної кризи на ринку енергетичного вугілля підвищення цін на ресурс на початку цього року стало стимулом для оптимістичних прогнозів. 

Бої біля Київради (фоторепортаж) 

Сьогодні вранці, 19 серпня, незадовго до початку засідання Київради відбулося зіткнення депутатів Верховної Ради від опозиції з міліцією. Їх не пускали в будівлю. Тоді депутати вибили третє за рахунком від головного входу вікно і проникли всередину. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»