• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 20.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Ахметов покінчив з аптечним бізнесом 

Компанія СКМ Ріната Ахметова продала 100% акцій Українського аптечного холдингу. 

Чорновіл призначили ще один штраф 

Шевченківський райсуд Києва призначив штраф активістці Тетяні Чорновіл, яка в п'ятницю проникла разом з іншими громадськими активістами в зал засідань Київради. 

Від Пшонки вимагають відкрити справу проти МВС і перевірити Януковича 

Партія Батьківщина звернулася до генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою порушити кримінальні справи стосовно правоохоронців, які 19 серпня біля Київради били народних депутатів і перешкоджали їх діяльності, а також щодо вищих посадових осіб правоохоронної системи. 

Яценюк обіцяє, що опозиція буде битися 

Голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк запевняє, що опозиція буде працювати на випередження в питаннях блокування роботи Київської міськради. 

Повернення без олігархів: навіщо Україні російський ринок? 

Розмови про «торгову війну», що почалися в українському та російському політичному та медійному просторі з нелегкої руки прес-служби Федерації роботодавців України, кимось можуть сприйматися як справжнє протистояння двох сусідніх країн, а кимось всього лише як широкомасштабна провокація, покликана попередити українське керівництво про наслідки можливого підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом. 

Як боржники взяли в заручники кредиторів: плюси і мінуси реформи реєстрації прав на нерухомість 

Нерухомість і всі питання, що її стосуються, цікавлять кожного українця. Спеціально для Контрактів радник юридичної фірми Sayenko Kharenko Леонід Антоненко проаналізував результати реформи реєстру прав власності на нерухомість, запровадженої з 1 січня 2013 р. 

«Александров Ралі - 2013» (фоторепортаж) 

Цього року в «Александров-ралі» взяли участь 65 екіпажів. Усім їм потрібно було пройти передгірні спецділянки, міський супер-спешіал на кросовій трасі, а також спецділянку по легендарному перевалу Шурдин. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»