• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 21.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Побиттям депутатів під Київрадою керував «регіонал» Лук'янов - Іллєнко

Діями працівників міліції і бандитів, які перешкоджали народним депутатам від опозиції потрапити до сесійної зали Київради, керував народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов.

В Партії регіонів назріває розкол - експерт

В Партії регіонів можливий розкол через появу всередині «пропутінської фракції», вважає директор Міжнародного інституту демократій, голова правління Центру соціологічних та політологічних досліджень «Соціовимір» Сергій Таран.

Обслуговування українського держборгу може вийти за межі припустимого

Вартість обслуговування державного боргу України загрожує вийти за межі припустимого.

Німеччина радить Росії поважати відносини України та ЄС

У німецькому уряді нагадали, що підтримують подальше зближення України з Євросоюзом і сподіваються на підписання угоди про асоціацію на саміті Східного партнерства у листопаді у Вільнюсі. Одночасно Росію закликали поважати право України на тісні відносини з ЄС.

Хто на новенького: хто першим вийде на внутрішній ринок залучення капіталу

31 липня Біржова рада Української біржі схвалила запуск Ринку залучення капіталу. За кілька тижнів до цього проект нового майданчика був представлений Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Якщо все буде добре, «першу ластівку» покупці побачать вже до кінця поточного року.

Куди піти у Києві: головні культурні події тижня 22 - 29 серпня

Майбутній тиждень потішить столичних меломанів та поціновувачів сучасного живопису.

Повінь в столиці Філіппін (фоторепортаж)

Сильні дощі і тропічний шторм «Трамі», що прямує зараз до Тайваню, Китаю і Японії, викликали сильну повінь у столиці Філіппін - Манілі. У багатьох районах пересування вулицями можливе тільки на човнах. Повідомляється про загибель, щонайменше, 8 людей, ще кілька вважаються зниклими безвісти. 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»