• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 22.08.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Лутковська розповіла, на яких умовах Тимошенко виїде за кордон

Обмудсмен Валерія Лутковська заявила, що для лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко необхідна міжнародна угода, яку повинен ратифікувати парламент.

Ринок вживаних авто в Україні стрімко зріс

Введення спецмита на імпортний автомобілі спровокувало стрімке зростання продажів старих авто. Якщо обсяг ринку нових автомобілів за сім місяців скоротився майже на 6,5%, то імпорт старих авто виріс на 80%, а внутрішній перепродаж показав зростання в 60%.

Азаров знайшов винних у проблемах на російській митниці

Митні проблеми з поставками українських товарів до Росії сталися через те, що українські підприємства не відреагували на попередження російської митниці про можливу зміну режиму.

Меджліс вимагає суду над російським актором за образи

Керівництво Меджлісу кримськотатарського народу вимагає від міліції відреагувати на слова російського актора Олексія Паніна на адресу кримських татар.

Недитяча лічилочка, або Закон їсть закон

Діти збираються грати в хованки. Для визначення «ведучого» (не знаю, як ці нещасні називаються сучасною дитячою мовою) проводиться процедура лічилки, за результатами якої і призначається той, хто закриває очі і голосно рахує до визначеного числа.

Бум новобудов: у чому причина небувалого пожвавлення ринку нерухомості столиці

Незважаючи на мертвий літній сезон, українці стали частіше вкладати в нерухомість і купувати квартири в новобудовах. У порівнянні з минулим літом кількість покупок зросла середньому на 15-20%. При цьому завдяки високій конкуренції на ринку, ціни в сегменті столичних новобудов практично не змінилися.

Руїни Червоногородського замку (фоторепортаж)

Справжньою окрасою та візитною карткою с. Нирків, що на Тернопільщині, є Червоногородський замок. Своєю історією він сягає ХVII століття. Першочергово це була оборонна споруда, яку в 1840-х роках перебудували на величний замок.

 

Автор: «Контракты»

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»